A woman teaching in a classroom

Om Excelskolan

Vi erbjuder kurser fysiskt på plats/digitalt via Zoom samt förinspelade onlinekurser. Vill du att vi skräddarsyr en utbildning till din organisations behov och önskemål gör vi självklart det

Jag finns här för dig - kontakta mig gärna!

Proffesional woman
Specioza Namusoke
Kurskoordinator
hej@excelskolan.se

Om oss

Många tror sig kunna Excel – men få har en formell utbildning i det. För att effektivisera arbetet och bli mer lönsam är det idag många arbetsgivare som kräver goda kunskaper i programmet. Då är Excelskolan det självklara valet för dig och dina anställda – vi tar dig vidare på ett enkelt och effektivt sätt.

Vi är specialister inom Excel och erbjuder ett brett utbud av kurser på alla nivåer, i olika prisklasser och i olika utbildningsformat. Du kan gå dem via våra populära klassrumskurser (genomförs fysiskt på plats/digitalt via Zoom) eller ta en förinspelad onlinekurs. Vill du att vi skräddarsyr en utbildning till din organisations behov och önskemål och undervisar på plats hos er så gör vi självklart det.

Excelskolan arbetar med de absolut bästa kursledarna inom branschen och de får alltid höga betyg i alla utvärderingar när det kommer till pedagogik, relevans och innehåll. Är du osäker på vilken nivå du är på så hjälper vi dig så att du hamnar på rätt kurs.

Det var självklart för Confex att samarbeta med Excelskolan - känns tryggt och professionellt.

Kristel Jonsson, Marknadschef
- Confex Sverige

Våra samarbetspartners

För att kunna erbjuda dig ett attraktivt utbud med fokus på hög kvalitet och kompetens i världsklass, samarbetar Excelskolan med flera vassa kursleverantörer.

Exempel på samarbetspartners som ingår i teamet är; Confex Sverige, som är certifierad enligt standarden ISO: 9001:2015. Premiumkurserna Excel Grundläggande och Excel Fortsättning är kvalitetsgranskade i enlighet med DNV-ST-0008 - Certified Learning Programmes. Detta innebär att vi kan garantera dig som deltagare en relevant och aktuell kurs. Ett certifikat med denna stämpel blir ett tryggt erkännande både för dig och för din arbetsgivare.

När det gäller våra förinspelade onlinekurser är det Learnesys plattform som används och de har lång erfarenhet att erbjuda kvalitativa och pedagogisk undervisning (videolektioner) helt och hållet online. Allt för att du ska kunna ta dig vidare när och var du önskar.

Är du intresseradav att samarbeta med oss? Vänligen kontakta oss redan idag!

Professional woman
Malin Pilblad
VD
hej@excelskolan.se

Det var självklart för Confex att samarbeta med Excelskolan - känns tryggt och professionellt.

Kristel Jonsson, Marknadschef
- Confex Sverige

Har du frågor? Ta kontakt med mig!

Proffesional woman
Specioza Namusoke
Projektledare
hej@excelskolan.se
Excelskolan c/o IC Training Sweden AB
Stora Åvägen 21, 436 36 Askim
Telefon: 031-10 56 78
Följ oss
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tack for din anmälen
Oops! Something went wrong while submitting the form.
 Professionell kvinna
Har du frågor? Ta kontakt med mig!
Specioza Namusoke
Projektledare