Företagslösningar

Tillsammans finner vi den bästa lösningen utifrån ert  behov. Vi tar er vidare och ser till så att er personal klarar av morgondagens Excel-utmaningar

A professional woman standing

Välkommen

Att investera i sin personals kompetens är en viktig nyckel till framgång.
Om ni vill ta ett större grep i att kompetensutveckla era medarbetar i Excel så erbjuder vi på Excelskolan flera olika lösningar som är kostnadseffektiva, har minskat reseavtryck och möjlighet till mer verklighetsnära problemställningar då vi kan i övningsmomenten jobba med era egna dokument.


Vi kan komma till er (fysiskt eller på distans); och hålla klassrumskurs (som den är eller skräddarsydd utifrån era behov) läs mer om detta under fliken ”Kurs hos er”.
Vi erbjuder många olika onlinekurser som man kan på olika sätta paketera; mer om de under ”Onlinepaket” och ni kan välja att bli förmånskund för att ta del av våra fördelaktiga erbjudanden, läs mer under fliken "Förmånskund".

Tveka inte att höra med oss om något av detta är av intresse, naturligtvis helt förutsättningslöst.

Vi erbjuder:

 • Kurs hos er av våra framtagna kurser
 • Kundanpassad och skräddarsydd utbildning
 • Enstaka kurser till löpande utbildningsprogram
 • Paket av våra förinspelade onlinekurser
 • Förmånskunds avtal
 • Kompetensanalys av deltagarnas förkunskaper och behov
 • Erfarna och kvalitetssäkrade kursledare
 • Kostnads- och resurseffektivt alternativ

Kurs hos er?

Är ni flera som vill gå på samma kurs kommer vi istället till er! Det blir lönsammare och vi har full flexibilitet i våra lösningar så tex omfattningen på kursen, plats och tid bestäms utifrån vad som passar er bäst.

Vi erbjuder två olika upplägg;

 • Standardkurs
 • Företagsanpassad utbildning


Standardkurs

Ni väljer en av våra öppna kurser som vi genomför endast för er,
se Excelskolans kursutbud här >>.

Våra klassrumskurser - fysiskt på plats/digitalt via Zoom/Teams uppdaterar vi löpande och genomför kontinuerlig kvalitetssäkring. I de fall vår kurs är kurscertifierad så erbjuds ni att genomföra en examen för att erhålla certifikatet.

Företagsanpassad utbildning

Behovet av utbildning kan se mycket olika ut hos våra kunder därför kan vi även anpassa och skräddarsy en utbildning unikt till er. Det innebär att vi utformar den utbildning som passar just ert företag och tillsammans med era anställdas behov bygger vi innehåll och upplägg.

Så går det till när ni väljer företagsanpassad utbildning

 • Förarbete

Inför utbildningen genomför vi en kompetensinventering där vi tittar på varje kursdeltagares förkunskaper i Excel. Vi rekommenderar ett lämpligt kursinnehåll som passar bäst för gruppen, kanske passar en mix av Excel grundläggande och fortsättning bäst för er, eller önskar ni en djupdykning i Pivottabeller/Power Query.

Vi kan också komma med rekommendation om gruppindelning, kurslängd och på så sätt skapa rätt utbildning för er. På en företagsanpassad kurs får era behov styra.

 • Genomförande

Våra Excelkurser är lärarledda utbildningar i ett pedagogiskt forum. Kursledaren visar steg-för-steg på storskärm och deltagarna följer med på egna datorer. Det är en fördel att arbeta på sina egna datorer, på så sätt kan man skapa genvägar och anpassa verktygsfälten på plats.

En digital kursdokumentation tas fram till varje utbildningstillfälle och kan med fördel användas som handbok efteråt.

Hos er eller hos oss?

Vi kommer gärna och håller Excelutbildning på plats hos er eller i våra lokaler. Vi kan även hålla kursen på distans och genomföra det via Zoom eller Teams.

Efter avslutad utbildning

Efter utbildningen genomför vi en utvärdering för att säkerställa att ni har fått den kunskap ni efterfrågat och betalar för. Vi erbjuder även 3 månaders support via e-post med vår kursledare.


“Fantastiskt med en skräddarsydd utbildning utifrån den bakgrundscheck som gjordes inför

kursen. Allt kom med i utbildningen och det fanns utrymme att ställa små och stora frågor när de uppstod under kursen.”

Beatrice Karlsson, Planeringsledare, Linköpings Kommun

Onlinepaket

Har du just nu inte tid att skicka din personal på kurs, inget behov för skräddarsydd klassrumskurs fysiskt på plats/digitalt via Zoom/Team? Har dina anställda olika behov? Vi har lösningen!

Enkelt och kostnadseffektivt sätt för dig att vidareutveckla all din personal

Då är kanske ett paket av våra förinspelade onlinekurser i Excel ett bra alternativ för er. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser på olika nivåer och språk som ligger förinspelade, pedagogiskt upplagda i olika korta videolektioner med efterföljande övningar och quiz.

Så går det till

 • Vi skapar en unik företagsdomän med tillgång till den eller de förinspelade onlinekurser ni vill erbjuda era anställda
 • Era anställda kan i lugn och ro ta kursen när de passar dem som bäst
 • Kurserna kommer vara tillgängliga under en 12 månads period
 • Som företag kan man enkelt följa upp sina medarbetare och se vilka kurser de har genomfört och blivit godkända i.
 • Personligt intyg efter genomförd godkänd kurs

Kontakta mig

Tack, ditt meddelande kommer att besvaras på epost så snart som möjligt.
Tyvärr uppstod ett fel vid inlämning, försök igen.

Är ni osäkra på vilken nivå som passar er bäst?

Vi genomför kostnadsfria förkunskapstester på samtliga deltagare och bygger utbildningens innehåll baserat på resultatet såsom; nivå, tempo och övningar.

Kontakta oss redan idag!

Excelskolan c/o IC Training Sweden AB
Confex Sverige AB,
c/o View Group
Box 17233
104 62 Stockholm
Telefon: 031-10 56 78
Följ oss
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tack for din anmälen
Oops! Something went wrong while submitting the form.